Preview Atelier canotca-școală de la Mila 23

7 octombrie 2022

Dacă vă întrebați cum vor construi micii marangozi din Mila 23 canotca, vă oferim aici o mostră dintr-un atelier similar, derulat în urmă cu un an la Școala de la Piscu, filmat cu măiestrie și sensibilitate de Oana Radu Turcu.

La început, ei învață să citească planurile pregătite de Viorel Gheorghe. Astfel, află la ce le folosesc materiile de școală (de exemplu matematica) și înțeleg cât de folositoare le sunt, mai târziu, în viață. Lucrând la realizarea atelierului împreună cu Laura Gunesch, de la Asociația pentru Promovarea Educației Deschise, am reușit să construim pentru ei un program de #învățare_cu_sens.

În video, una dintre etapele acestui program, o #ResursăEducaționalăDeschisă. #RED

Atelierul face parte din proiectul „Apele Unite ale României – democratizarea accesului la apă”, derulat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, CUCA, Someș Delivery, Asociația Unda Verde.ro, Apele Române, ACOR, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – România – program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde și incluzivă.
#comunitateaapei #haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants #apeleunite

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email